Voor 4 personen
Vegetarisch, glutenvrij
Kook de Quinori volgens de gebruiksaanwijzing en laat deze afkoelen.
Bereiding courgettespaghetti: snijd de courgettes in stukken van ongeveer 7 tot 10 cm lang
Schuif het mes met de kleinste gaatjes in een spirooli.
Draai dunne spaghettislierten van de courgettes en knip de slierten in lengten die gemakkelijk te eten zijn.
Als je geen spirooli hebt kun je ook met een kaasschaaf dunne plakken van de courgettes schaven.
Knip de basilicum van het bosje en voeg samen met citroensap,himalayazout en olijfolie in een keukenmachine.Mix het geheel kort zodat de basilicum fijngehakt is.
Voeg de hazelnoten toe aan het mengsel en pulse-blend het geheel,zodat een pesto ontstaat met kleine stukjes hazelnoot. Doe er eventueel meer citroensap bij voor een frissere smaak,en olijfolie voor een meer vloeibare substantie. Voeg naar smaak evt himalyazout toe.
Schep de hazelnoot-basilicumpesto door de spaghetti
Bereiding rawmezan: pulse-blend alle ingredienten in de keuken tot een korrelig strooisel. Niet te lang want dan wordt het poeder.
Schep de courgettespaghetti op borden op een bedje van Quinori. Garneer het geheel met de rawmezan, wat blokjes geitenkaas en eventueel een eetbare bloemzoals bijvoorbeeld Goudsbloem.
Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl
Optimal Health ©2024
Realisatie: Netsquare