Rode Garnalen Curry

Omschrijving:

Ingrediënten:

4 personen

  • olie om in te bakken
  • 1 ui
  • 200 g zoete aardappel, in blokjes
  • ± 2 el rode currypasta
  • 1 Sereh stengel
  • 100 g tomatenblokjes uit blik
  • 500 ml kokosmelk
  • 100 ml groentebouillon
  • 100 g peultjes
  • 100 g sugar snaps
  • 1 paksoi
  • 20 grote gepelde garnalen
Rode Garnalen Curry

Bereidingswijze:

Verhit olie in een pan.

Pel en snipper de ui en fruit deze met de currypasta in de pan. Bak de aardappelblokjes 5-7 minuten mee.

Snijd de paksoi in repen en voeg samen met de overige ingrediënten toe aan de curry en laat de vis gaar en de groenten beetgaar  stoven in ± 5 minuten.

Verwijder voor het serveren de sereh stengel.

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl