Recept uit het boek 'Fit Vega(n) Food'
Voedingswaarde per persoon: 641 kcal. vet: 28 g/ kh: 65,8 g/ eiwit: 24,3 g
Meng quinoa, kokosmelk, etc en breng aan de kook
Zet het vuur laag en laat 15 minuten zacht koken
Verwijder de zaden uit de peper en snijd in ringetjes.
Snijd de courgette in plakken.
Voeg spinazie, kikkererwten, peper en courgette en currypasta toe en laat kort meekoken.
Voeg eventueel extra kokosmelk toe als de quinoa te droog wordt.
Serveer met de verse koriander
[Tip]
*)Currypasta’s verschillen heel erg in scherpte. De hoeveelheid die je toevoegt is dan ook heel persoonlijk en afhankelijk van de soort currypasta.
Voeg eerst een kleine hoeveelheid curry pasta toe; proef of je de scherpte goed vindt en voeg dan eventueel naar eigen smaak en inzicht meer toe.
Het is zonde als je alles toevoegt en er dan pas achter komt dat het veel te scherp is naar je smaak.
Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl
Optimal Health ©2024
Realisatie: Netsquare