Recept voor 2 personen
Voedingswaarde per persoon (zonder rijst of quinoa): 372 kcal/ vet 9,2 kcal/ kh 52 g/ eiwit 14,7 g
Verhit de kokosolie in een wokpan of hapjespan.
Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn en fruit deze tot ze glazig zijn.
Snijd de peper in ringetjes, de bataat in stukken en de paddenstoelen in plakken en voeg deze samen met alle kruiden toe en bak kort mee.
Voeg de tomaten en kikkererwten toe en kook het geheel op middelhoog vuur ± 5 minuten Is de Chana Masala te dik voeg dan eventueel wat water toe.
Voeg het limoensap toe en laat op laag vuur 10 minuten zacht doorkoken.
Verdeel over twee diepe borden en garneer met de verse koriander.
Serveer de Chana Masala eventueel met quinoa, rijst of een frisse salade
Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl
Optimal Health ©2024
Realisatie: Netsquare