Een vegan 'no-bake' taart die perfect is voor deze decembermaand.Recept voor 1 taart (kleine springvorm)
Voor de bodem:
Voor de karamel:
Voor de speculaas topping:
Bekleed een kleine springvorm met bakpapier
Meng de speculooskoekjes met de kokosolie in een keukenmachine of blender tot een kruimelig deeg. Schep het deeg in de springvorm, druk goed aan en zet in de vriezer.
Maak de karamel door de dadels met het water fijn te maken in een keukenmachine of blender. Haal de springvorm uit de vriezer; smeer de karamel op de koekjesbodem en zet weer terug in de vriezer.
Maak nu de no-cheese topping door de geweekte cashewnoten (giet eerst het water af), samen met de rest van de ingrediënten in een keukenmachine fijn te maken. Smeer deze laag op de karamel en laat de taart minimaal10 minuten opstijven in de vriezer.
Haal de cheesecake 30 minuten voordat je deze wilt serveren uit de vriezer.
Garneer eventueel met wat speculooskruimels
Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl
Optimal Health ©2024
Realisatie: Netsquare