Bodytec (EMS) training

Miha Bodytec, zekere weg naar succes

Te weinig tijd, of misschien geen zin, om uren te sporten? Wil je zo veel mogelijk resultaat in een zo kort mogelijke tijd? Optimal Health Studio biedt een ultra moderne manier van sporten aan. Een krachtige full body workout door middel van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). In de fysiotherapie wordt EMS al ruim 30 jaar ingezet om spierblessures te behandelen. En ook topsporters gebruiken deze methode al langer om hun prestaties te verbeteren.

Full Body Training, vormt je figuur in 20 minuten

Vaak wordt met een full body training een oefenprogramma bedoeld met verschillende oefeningen achter elkaar die elk maar een deel van het lichaam traint.

Miha Bodytec training is een korte training waarbij elke oefening elke keer het hele lichaam traint met zelfs de mogelijkheid om extra accenten te leggen waar nodig.

Door electrische spierstimulatie worden de dieper gelegen spieren bereikt en geactiveerd waardoor je een krachtige full body workout ervaart. Doordat spiervezels maximaal worden geactiveerd resulteert deze workout in een snel waarneembaar resultaat. Betere doorbloeding, actieve aansturing van de spieren, stabielere stofwisseling, gezondere huid en reële trainingsdoelen liggen binnen handbereik.

 

Waarom Miha Bodytec?

  • Figuurcorrectief trainen op de BBB zones
  • 20 minuten trainen staat gelijk aan drie uur 'reguliere fitness training'.
  • 40% intensiever in vergelijking met traditionele krachttraining
  • Bindweefsel versteviging door collageen en elastine aanmaak
  • acht grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd, hierdoor werk je aan een snellere stofwisseling en betere gewichtsregulatie
  • 80% van de spier wordt bereikt, zelfs dieper gelegen spiergroepen worden geactiveerd
  • cellulitis vermindering
  • tijdbesparend, gladde stevige huid, omvangverlies en sporten in 1 programma
  • geschikt voor jong en oud, man en vrouw

In de studio hebben wij twee bodytec apparaten. Je kunt dus alleen of samen met een vriend, vriendin of partner komen trainen. 

20 minuten Bodytec staat gelijk aan drie uur sportschool

Wetenschap

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft op vele gebieden de werking van miha bodytec aangetoond. De programma's in de miha bodytec zijn gebaseerd op die wetenschappelijke feiten en studies en zijn gericht om resultaten te behalen

Bodytec in de Volkskrant en de Grazia.

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl