10 weeks Persoonlijk Begeleidingstraject

 

Wil jij in 2024 begeleid worden naar de fitste versie van jezelf? Vanaf half Mei zijn er weer plekken beschikbaar bij het 10 weekse begeleidingstraject. Dit programma is samengesteld door Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige Nanneke Schreurs. 

 10 weeks persoonlijke begeleidingstraject

Tijdens deze 10 weken wordt je begeleid op het gebied van voeding, training, beweging, mindset, slaap en ontspanning. Zo helpen we jou in 2023 de fitste versie van jezelf te worden.

 Wat kun je verwachten:

  •      Persoonlijk intakeconsult met InBody meting (30 minuten) 
  •      Voedingsconsult en persoonlijk voedingsprogramma
  •      2x per week Bodytec trainingen 
  •      10 weken lang onbeperkt yoga/pilates 
  •      Tussentijds consult met InBody meting (30 minuten)
  •      Eindmeting met InBody (30 minuten)  NU VOOR 745 euro.    (totale waarde 1275 euro)

 

                                     

Keto Programma

Meld je aan voor een 5-daagse Keto Reset: schakel naar een volledige vetverbranding en ervaar de voordelen van een nutritionele ketose.

Deelname: 145 euro (inclusief, compleet voedingsprogramma, Intake consult , 2 Inbody metingen; meting van ketonen in het bloed)

 

 

Vegan Flex Challenge en Sportvasten

Met Vegan Flex by Fittergy ga je in 10 dagen je lichaam effectief ontgiften met een flexibel vegan eetpatroon, speciaal ontwikkelde supplementen en door regelmatig te bewegen. De detox geeft je energie, gewichtsverlies en een verbeterde weerstand.

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Recepten

De maaltijden in onze Health Bar worden bereid door de koks van restaurant Rendez Vous. Een gedeelte van de recepten zijn geschreven door Nanneke Schreurs, sommige afkomstig uit een van de kookboeken waar zij recepten voor ontwikkelde.

Alle recepten zijn makkelijk thuis te maken en een aantal zijn hier op de site terug vinden.

Bekijk recepten.

BOEKEN

Nanneke Schreurs is auteur van de boeken ''Fit Vega(n) Food', 'Intermittent Fasting',  'Fit Fab 40'  en het 'Handboek Vetverbranding'

Uiteraard zijn deze boeken verkrijgbaar in de shop van onze Health Bar.

Nanneke schrijft ook wekelijks een blog over voeding, training en leefstijl. Deze zijn te lezen op haar site https://fitgreenchef.com

 

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl