Raw Choco Taart

Omschrijving:

Raw, Glutenvrij, Lactosevrij

Ingrediënten:

  • 600 gram walnoten
  • 200 gram verse dadels (24 stuks)
  • 3 stuks vanillestokjes
  • 3 gram Fleur de sel de camarque
  • 800 gram ongezouten cashewnoten
  • 350 ml water
  • 40 gram citroenrasp
  • 150 gram palmsuiker
  • 330 ml kokosolie extra virgin
  • 150 gram rauwe cacao poeder
Raw Choco Taart

Bereidingswijze:

Bodem: Laat de walnoten een half uur weken. Daarna laat je ze even uitlekken en maal je ze fijn in een keukenmachine. Voeg de dadels, 30 gram cacao poeder, zeezout en 1 vanillestokje toe en draai het fijn in de keukenmachine. Stort deze bodem en maak egaal.

Vulling: Laat de cashewnoten een uur weken.Daarna drogen en fijn draaien. Verwarm 350 ml water met de palmsuiker, 2 stokjes vanille, citroen, 120 gram cacao poeder en draai er daarna een egale massa van.

Voeg dan de kokosolie toe en stort de vulling op de bodem.

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl