Italiaanse Kurkuma Pancake

Omschrijving:

voor 4 pancakes (2 personen)

Voedingswaarde per pancake:

206 kcal

vet: 10,0 g

kh: 13,5 g

eiwit: 14,3 g

Ingrediënten:

  • 6 eiwitten
  • 40 gr havermout
  • 120 ml amandelmelk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl zeezout
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • 1 eetl kurkumapoeder
  • versgemalen peper
  • kokosolie om in te bakken

Topping: avocado, fetakaas, tomaat, zongedroogde tomaat of wat je maar lekker vind

Italiaanse Kurkuma Pancake

Bereidingswijze:

Mix de eiwitten met de havermout, amandelmelk, bakpoeder en de kruiden en specerijen tot een glad beslag.

Verhit kokosolie in een kleine koekenpan en bak pancakes van het beslag.

Beleg de pancakes met wat je maar lekker vind

 

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl