Couscous Salade

Omschrijving:

Per persoon

Ingrediënten:

  • 75 g couscous
  • 100 g bloemkoolroosjes
  • 1 el olijfolie
  • 100 g cherry tomaten
  • 50 g komkommer
  • 1 el rozijnen
  • 2 gedroogde abrikozen
  • 1 el granaatappelpitjes
  • handje kiemgroenten
  • 1 el hummus
Couscous Salade

Bereidingswijze:

Verwarm de oven tot 200 graden (eventueel op grilstand)

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking

Leg de bloemkoolroosjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Strooi wat peper en zout over de bloemkool en gril in ±20 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de cherrytomaten doormidden, de komkommer in plakjes en de abrikozen in stukjes.

Laat de couscous en bloemkool afkoelen. Verdeel vervolgens, met de andere ingrediënten over een kom of bord en serveer met de hummus.

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl