Gevulde Italiaanse Aubergine, ook een van de sLCHF gerechten (12 april-21 april verkrijgbaar als Healthy Meal to go bij restaurant Rendez Vous in Mijdrecht)
4 personen
Verwarm de oven tot 200 graden
Snijd de aubergines in de lengte doormidden en keep het vruchtvlees in. Bestrijk royaal met olijfolie en bestrooi met peper en zout. Leg op een bakplaat of ovenschaal en bak ±20 minuten in de voorverwarmde oven. Draai halverwege een keer om.
Verhit olijfolie in een pan. Snipper de ui en knoflook en fruit in de pan. Voeg de tomatenblokjes en kruiden toe en laat 1 uur rustig pruttelen en indikken.
Snijd de olijven in ringetjes en schep met de artisjok als laatste door de tomatensaus.
Haal de aubergines uit de oven en schep de tomatensaus op de helften.Breng op smaak met peper en zout.
Optie: strooi wat edelgistvlokken over de gevulde aubergine voor een hartige bite
Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl
Optimal Health ©2024
Realisatie: Netsquare