Spaanse Zoete Aardappel Tortilla

Omschrijving:

Een klassiek Spaans gerecht  en een van de ontbijtgerechten tijdens het 10 daagse sLCHF programma.  Ook lekker als lunch of avondmaaltijd. Zowel warm als koud te serveren. Eet hier eventueel dan een frisse salade bij.

Van maandag 12 april-woensdag 22 april af te halen bij ons afhaalpunt bij Restaurant Rendez Vous in Mijdrecht

Ingrediënten:

2 personen

  • olijfolie om in te bakken
  • 2 zoete aardappels, in schijfjes
  • 3 eieren
  • 50 g doperwten, uit blik
  • 1 tl zout
  • 1 tl zwarte peper
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
Spaanse Zoete Aardappel Tortilla

Bereidingswijze:

Verwarm de oven tot 180 graden

Verhit de olijfolie in een pan en bak de aardappelschijfjes 5-6 minuten. Voeg de doperwten toe,schep in een ovenschaal en verdeel gelijkmatig.

In een losse kom klop je de eieren met peper, zout en het paprikapoeder los. Giet over de groenten in de ovenschaal.

Bak de aardappel tortilla in ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven tot het eimengsel helemaal gestold is

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl