Wij bieden een groot aantal mogelijkheden om je leefstijl gezond te ‘shapen’ en streven ernaar om continu up-to-date te zijn op het gebied van voeding, gezondheid en training. Wij zullen onze kennis dan ook zoveel mogelijk met je delen om je zo’n optimaal mogelijke begeleiding geven.

Naast de persoonlijke aanpak willen we dat de studio een fijne plek is waar mensen zich thuis voelen. Een plek waar je jezelf kunt zijn en op een ontspannen manier, samen met ons, kunt werken aan een optimale gezondheid. We zien je graag in de studio.

Nanneke Schreurs

 • Eigenaar Optimal Health Studio
 • Personal Trainer en EMS trainer
 • Yogadocente
 • Orthomoleculair (kPNI) Therapeut 
 • Voedingsdeskundige
 • Sportvastencoach
 • Auteur 

Door mijn werk als sportinstructrice en jarenlange ervaring in de horeca hebben voeding en gezondheid altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Dat resulteerde in jarenlange studies waarin ik mij specialiseerde in darmtherapie, orthomoleculaire therapie, sportvoeding en gewichtsbeheersing.  In 2015 verscheen mijn eerste boek : 'Gezond aan Tafel'. Daarna volgden 'Eet je Fit' (2017) en 'Fit Vega(n) Food (2018). November 2019 verschijnt mijn boek 'Intermittent Fasting'.

Daarnaast schreef ik recepten en teksten voor:

 • het 'Killerbody Dieetboek' (2015), het 'Killerbody Receptenboek' (2016) en 'Back in Shape' (2018) van Fajah Lourens
 • de boeken van Mom in Balance (2016/2017)
 • "Gezond met Viv" van Vivian Reijs

In de studio begeleid ik mensen op het gebied van voeding, training en leefstijl als therapeut, personal trainer en yoga docente. Ik ben trots op ons enthousiaste en professionele team in de studio. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit waardoor we complete begeleiding aanbieden op het gebied van voeding, training en ontspanning.

Ik zie je graag in de studio!

 

Nanneke Schreurs tel. 06- 22 43 97 30

nanneke@optimalhealth.nl

 

 

Sjors van Kessel

 • Personal Trainer
 • Kickbokstrainer
 • Fysiotherapeut

Ik ben gemotiveerd en ambitieus en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. De laatste tien jaar heb ik gekickbokst op verschillende niveaus waarvan drie jaar in de Nederlandse selectie. In deze tijd heb ik enorm veel geleerd over wat discipline is, hoe het is om te winnen, door te zetten, af te zien en hoe om te gaan met verlies. Mijn passie voor sport heeft ertoe geleid dat ik ben begonnen met een sportopleiding en uiteindelijk ben doorgeleerd tot fysiotherapeut. Met mijn sportachtergrond en paramedische kennis wil ik graag mensen helpen zoals anderen dat bij mij gedaan hebben, om persoonlijk doelen te bereiken.

 

Brenda Randeraat

 • Yoga Docente

17 jaar geleden werd ik geraakt door een eerlijk en openhartig interview met Liesbeth list waarin ze vertelde dat ze altijd werd getergd door onzekerheden en angsten, hoe ze Yoga had ontdekt en hoe ze hierdoor beter grip kreeg op haar ademhaling bij stresssituaties. Ik herkende mezelf in dit verhaal ….als je maar lang genoeg doet wat anderen van je verwachten, raak je vanzelf het contact met jezelf kwijt.

Na een zoektocht tussen verschillende yogastijlen en yogadocenten, kwam ik in aanraking met Power Yoga bij Tonnie Goes. Vanaf dat moment stapte ik anders van mijn mat dan ik erop stapte. Voelde na de les zo'n ongekende energie en kracht door mijn lichaam stromen, dat ik meteen wist dat ik hier meer van wilde weten en ben ik na de basisopleiding gestart met de docentenopleiding.  Na jarenlang yogalessen, workshops, retreats en opleidingen te hebben gevolgd ben ik naast mijn werk in de horeca ook yoga gaan geven. Yoga raakt me nog steeds, iedere les weer …ik vind het bijzonder mooi om te zien wat yoga je geeft , het vertrouwen in je lichaam de rust in je geest . We zijn allemaal flexibel geboren vergeten dat  soms of nemen geen tijd om het te onderhouden … en dan is het bijzonder om te ervaren dat na een paar lessen het lichaam het weer herkent. Dit geeft een grote glimlach op je hart. Yoga heeft mij ongemerkt, fysiek, maar vooral ook mentaal sterk gemaakt. Met beide voeten stevig op de grond, in het Nu. Ik gun een ieder dit gevoel van in je eigen kracht te staan en te vertrouwen op jezelf. De mooiste reis die je kunt maken is van je hoofd naar je hart. Ik heet je van harte welkom op de mat!

Edith Blok

 

 • Yoga docente

Van kleins af aan ben ik al bezig met dans, de bewegingen van het lichaam op muziek, het lang maken, de stretch en het ritmisch volgen van je lichaam vanuit je hart. Vele soorten dans heb ik gedaan, klassiek ballet, tapdance, jazz ballet, streetdance/hiphop en showdans. Ik heb vele optredens gedaan als showgirl in een showballet. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het lesgeven van verschillende dansstijlen aan groot en klein. Hier heb ik in 2010 Zumba aan toegevoegd, een Latijns-Amerikaanse dans/fitness workout. Waarbij iedere les weer een feestje is.

Het grote verschil met dans waarbij het om de presentatie gaat, dus naar buiten gericht, werd ik bij Yoga gedwongen in mezelf te gaan. Het gaat niet om de buitenkant, maar om wat er van binnen gebeurt. Het gaat niet om de perfecte pose, maar de reis ernaar toe. Deze ontdekkingsreis vond en vind ik fantastisch. Na mijn opleiding Power yoga bij Tonnie Goes en Hot Yoga bij Yoga Moves geniet ik ervan om ook andere mensen mee te nemen op een reis door hun eigen lichaam. Het is fijn om mensen op de mat te laten ervaren dat hun lichaam tot meer in staat is dan zij denken, ze weg te halen uit hun hoofd. Ze kracht te laten vinden, souplesse te laten ontwikkelen en rust en ontspanning te laten vinden op de mat en daardoor in hun leven. De ruimte en de sfeer in de Optimal Health Studio is heerlijk om yoga te ervaren, ik nodig dan ook iedereen uit op de mat…

Roxanne Robijns

 • Yoga Docente 
 • Personal Trainer
 • Orthomoleculair therapeut i.o.

 

Optimal Health Studio is een fijne plek om te werken met gelijkgestemden aan de gezondheid en vitaliteit van iedere individu. Gezamenlijk kunnen we kijken welk van de (combinatie van) pijlers de meeste aandacht nodig heeft; Voeding, Training of Ontspanning. Het is mijn kracht om mij in te leven in de persoon tegenover mij, en vervolgens in te schatten wat die persoon gaat ondersteunen in zijn of haar pad naar een vitaler bestaan. Waarmee kan ik jou helpen? Personal/Duo training, Bodytec, Yoga, Ademhalingsoefeningen of Meditatie? Ik sta open voor een goede en vertrouwde samenwerking.

Tevens heb ik een achtergrond in de IT en onderzoek. We zullen in de studio dan ook regelmatig onze werkwijzen proberen te valideren of verbeteren middels echte resultaten van de deelnemers.

Tot slot, als je vragen hebt over de app of het boekingssysteem, let me know!"

roxanne@optimalhealth.nl

Natasja Oost

Mijn naam is Natasja Oost.  Naast mijn enorme passie voor yoga ben ik als personal trainer begonnen. Iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe.  Maar als Personal Trainer was ik op zoek naar een manier om mijn trainingen te verbeteren, om een ​​evenwicht tussen het fysieke en de geest beweging te vinden. Zo begon mijn reis naar yoga.

Trainen is zowel fysiek als mentaal.  In de opleiding tot yoga docent vond ik nieuwe manieren van het stretchen  van het lichaam. Dieper in het weefsel (bindweefsel). (Naast het geven van Yoga en Personal Training, geef ik ook nog heel veel passie en liefde bindweefselmassages. )

Voordat ik het wist, was ik verslaafd aan het gevoel dat mindfullness/meditatie en de yin yoga mij geeft. 

Aan het einde van elke practice ging ik met een hernieuwd gevoel naar buiten. Deze energie bracht mij een gelukkiger leven, en een gevoel van bewustzijn van mijn fysieke body en de mind. Gesterkt door mijn interesse in de anatomie, realiseerde ik mij dat ons lichaam er is in allerlei vormen en maten, ik geef hierdoor altijd opties in mijn lessen. Soms heb ik zelfs opties voor de opties. 

Ik geloof dat yoga goed is voor iedereen, jong en oud. Yoga geeft elke persoon de tijd en de ruimte om te verdiepen in de pose.

Yoga is meer dan fysieke beweging, het is ook het bewustzijn van, zelfontdekking en zelfbewustzijn. 

 

Marieke en Nicolien Sauerbreij

 • Massagepraktijk Sauerbreij

Van jongs af aan hebben wij veel verschillende sporten beoefend. Uiteindelijk hebben we allebei gekozen om verder te gaan in de snowboardsport. Op jonge leeftijd werd van ons discipline en motivatie gevraagd en kregen we te maken met uitdagingen en verbeteringen, maar ook met teleurstelling en succes.

Als zussen en teamgenoten hebben we de gehele wereld over gereisd om op het hoogste niveau te sporten: Nederlands – Wereld Kampioenschappen, Wereld Bekers en Olympische Spelen.

Als ex-topsporters weten wij als geen ander hoe belangrijk een fit lichaam en een gezonde geest zijn. Jaren hebben wij het uiterste van ons zelf gevraagd, zowel fysiek als mentaal. Door jaren met onze fysio en sportmasseur nauw samen te werken, is onze interesse gegroeid voor de opleiding sportmassage.

Massage kan in allerlei vormen ingezet worden: een ontspannende of juist activerende massage, voor recreatieve sporters of topsporters, maar ook voor mensen met een stressvolle baan of met een hectisch gezinsleven.

Als gediplomeerde (sport)masseurs, helpen wij jou de juiste balans te vinden.

sportmassagesauerbreij@gmail.com

Nicolien: 06-57 32 70 73

Marieke: 06-19 04 78 28

Kevin Tegelaar

 

 • Personal Trainer

Naast de trainingen die ik in de studio geef ben ik ook werkzaam op het ROC Sport College als sportdocent. Hiervoor heb ik de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 afgerond. Daarna heb ik de 4-jarige opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) afgerond aan de hogeschool van Amsterdam. In deze jaren heb ik meerdere specialisaties gevolgd. Zo heb ik bijvoorbeeld Fitvak, Anwärter (skilerarendiploma) & Buitensportinstructeur behaald. Ik vind het belangrijk om gezond door het leven te gaan. Daarom ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en let ik het meeste van de week op mijn voeding. Naast de sportschool beoefen ik de sport voetbal en hier en daar doe ik mee met wat runs.

Kari Lei

Mijn naam is Kari. Ik ben moeder van 2 prachtige zoons en getrouwd met een knappe echtgenoot. Oorspronkelijk kom ik uit Kaapstad, Zuid Afrika, maar ik beschouw mezelf als 'wereldburger'. Als familie wonen we sinds 2 1/2 jaar in Nederland en dit voelt als thuis.

Ik ben met yoga gestart om mijn flexibiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren. Toen ik startte, voelde ik hoe ik me gelukkiger ging  voelen. Dit was het begin van mijn reis op zoek naar een meer holistische manier van leven. Ik werd meer bewust, meer indachtig en begon met het reinigen van mijn tempel, mijn lichaam.

Ik realiseerde me dat, in mijn leven, yoga niet onderverdeeld kan worden in lichaam, geest en hart maar dat het een complete staat van zijn vertegenwoordigt. Toen ik meer ruimte creeërde in mijn gewrichten, realiseerde ik me dat ik ook meer emotionele ruimte had gecreeërd, meer mentale veerkracht en dat ik open stond voor meer opties en mogelijheden.

Ruim 10 jaar beoefen ik nu Bikram Yoga. En recent ben ik gestart met het ontdekken van andere yoga vormen. Na 10 jaar intensieve Bikram practice heb ik inmiddels ook een liefde ontwikkeld voor Vinyasa Flow en besloot om zowel les te geven in Bikram als Vinyasa Flow. Ik blijf me ontwikkelen als docente door het blijven volgen van opleidingen en workshops.

Als docente wil ik mijn leerlingen een les bieden die aandachtig, vriendelijk, ruimdenkend, geduldig en veilig is. Het is mijn voorrrecht je door de les te leiden.

 

 

 

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl