Wij bieden een groot aantal mogelijkheden om je leefstijl gezond te ‘shapen’ en streven ernaar om continu up-to-date te zijn op het gebied van voeding, gezondheid en training. Wij zullen onze kennis dan ook zoveel mogelijk met je delen om je zo’n optimaal mogelijke begeleiding geven.

Naast de persoonlijke aanpak willen we dat de studio een fijne plek is waar mensen zich thuis voelen. Een plek waar je jezelf kunt zijn en op een ontspannen manier, samen met ons, kunt werken aan een optimale gezondheid. We zien je graag in de studio.

Nanneke Schreurs

 • Eigenaar Optimal Health Studio
 • Personal Trainer en EMS trainer
 • Gecertificeerd Wim Hof Method instructor
 • Yogadocente
 • Orthomoleculair (kPNI) Therapeut 
 • Voedingsdeskundige
 • Sportvastencoach
 • Auteur 

Door mijn werk als sportinstructrice en jarenlange ervaring in de horeca hebben voeding en gezondheid altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Dat resulteerde in jarenlange studies waarin ik mij specialiseerde in darmtherapie, orthomoleculaire therapie, sportvoeding en gewichtsbeheersing.  In 2015 verscheen mijn eerste boek : 'Gezond aan Tafel'. Daarna volgden 'Eet je Fit' (2017) en 'Fit Vega(n) Food (2018), 'Intermittent Fasting' (2019) en dit jaar 'Fit Fab 40'

Daarnaast schreef ik recepten en teksten voor:

 • het 'Killerbody Dieetboek' (2015), het 'Killerbody Receptenboek' (2016) en 'Back in Shape' (2018) van Fajah Lourens
 • de boeken van Mom in Balance (2016/2017)
 • "Gezond met Viv", 'Help, ik val niet af' van Vivian Reijs
 • Koken met Mo, van Mo Bicep

In de studio begeleid ik mensen op het gebied van voeding, training en leefstijl als therapeut, personal trainer en yoga docente. Ik ben trots op ons enthousiaste en professionele team in de studio. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit waardoor we complete begeleiding aanbieden op het gebied van voeding, training en ontspanning.

Ik zie je graag in de studio!

 

nanneke@optimalhealth.nl

 

 

Brenda Randeraat

 • Yoga Docente

17 jaar geleden werd ik geraakt door een eerlijk en openhartig interview met Liesbeth list waarin ze vertelde dat ze altijd werd getergd door onzekerheden en angsten, hoe ze Yoga had ontdekt en hoe ze hierdoor beter grip kreeg op haar ademhaling bij stresssituaties. Ik herkende mezelf in dit verhaal ….als je maar lang genoeg doet wat anderen van je verwachten, raak je vanzelf het contact met jezelf kwijt.

Na een zoektocht tussen verschillende yogastijlen en yogadocenten, kwam ik in aanraking met Power Yoga bij Tonnie Goes. Vanaf dat moment stapte ik anders van mijn mat dan ik erop stapte. Voelde na de les zo'n ongekende energie en kracht door mijn lichaam stromen, dat ik meteen wist dat ik hier meer van wilde weten en ben ik na de basisopleiding gestart met de docentenopleiding.  Na jarenlang yogalessen, workshops, retreats en opleidingen te hebben gevolgd ben ik naast mijn werk in de horeca ook yoga gaan geven. Yoga raakt me nog steeds, iedere les weer …ik vind het bijzonder mooi om te zien wat yoga je geeft , het vertrouwen in je lichaam de rust in je geest . We zijn allemaal flexibel geboren vergeten dat  soms of nemen geen tijd om het te onderhouden … en dan is het bijzonder om te ervaren dat na een paar lessen het lichaam het weer herkent. Dit geeft een grote glimlach op je hart. Yoga heeft mij ongemerkt, fysiek, maar vooral ook mentaal sterk gemaakt. Met beide voeten stevig op de grond, in het Nu. Ik gun een ieder dit gevoel van in je eigen kracht te staan en te vertrouwen op jezelf. De mooiste reis die je kunt maken is van je hoofd naar je hart. Ik heet je van harte welkom op de mat!

Edith Blok

 

 • Yoga docente

Van kleins af aan ben ik al bezig met dans, de bewegingen van het lichaam op muziek, het lang maken, de stretch en het ritmisch volgen van je lichaam vanuit je hart. Vele soorten dans heb ik gedaan, klassiek ballet, tapdance, jazz ballet, streetdance/hiphop en showdans. Ik heb vele optredens gedaan als showgirl in een showballet. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het lesgeven van verschillende dansstijlen aan groot en klein. Hier heb ik in 2010 Zumba aan toegevoegd, een Latijns-Amerikaanse dans/fitness workout. Waarbij iedere les weer een feestje is.

Het grote verschil met dans waarbij het om de presentatie gaat, dus naar buiten gericht, werd ik bij Yoga gedwongen in mezelf te gaan. Het gaat niet om de buitenkant, maar om wat er van binnen gebeurt. Het gaat niet om de perfecte pose, maar de reis ernaar toe. Deze ontdekkingsreis vond en vind ik fantastisch. Na mijn opleiding Power yoga bij Tonnie Goes en Hot Yoga bij Yoga Moves geniet ik ervan om ook andere mensen mee te nemen op een reis door hun eigen lichaam. Het is fijn om mensen op de mat te laten ervaren dat hun lichaam tot meer in staat is dan zij denken, ze weg te halen uit hun hoofd. Ze kracht te laten vinden, souplesse te laten ontwikkelen en rust en ontspanning te laten vinden op de mat en daardoor in hun leven. De ruimte en de sfeer in de Optimal Health Studio is heerlijk om yoga te ervaren, ik nodig dan ook iedereen uit op de mat…

Roxanne Robijns

 • Yoga Docente 
 • Personal Trainer
 • Orthomoleculair therapeut i.o.

 

Optimal Health Studio is een fijne plek om te werken met gelijkgestemden aan de gezondheid en vitaliteit van iedere individu. Gezamenlijk kunnen we kijken welk van de (combinatie van) pijlers de meeste aandacht nodig heeft; Voeding, Training of Ontspanning. Het is mijn kracht om mij in te leven in de persoon tegenover mij, en vervolgens in te schatten wat die persoon gaat ondersteunen in zijn of haar pad naar een vitaler bestaan. Waarmee kan ik jou helpen? Personal/Duo training, Bodytec, Yoga, Ademhalingsoefeningen of Meditatie? Ik sta open voor een goede en vertrouwde samenwerking.

Tevens heb ik een achtergrond in de IT en onderzoek. We zullen in de studio dan ook regelmatig onze werkwijzen proberen te valideren of verbeteren middels echte resultaten van de deelnemers.

Tot slot, als je vragen hebt over de app of het boekingssysteem, let me know!"

roxanne@optimalhealth.nl

Natasja Oost

Mijn naam is Natasja Oost.  Naast mijn enorme passie voor yoga ben ik als personal trainer begonnen. Iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe.  Maar als Personal Trainer was ik op zoek naar een manier om mijn trainingen te verbeteren, om een ​​evenwicht tussen het fysieke en de geest beweging te vinden. Zo begon mijn reis naar yoga.

Trainen is zowel fysiek als mentaal.  In de opleiding tot yoga docent vond ik nieuwe manieren van het stretchen  van het lichaam. Dieper in het weefsel (bindweefsel). (Naast het geven van Yoga en Personal Training, geef ik ook nog heel veel passie en liefde bindweefselmassages. )

Voordat ik het wist, was ik verslaafd aan het gevoel dat mindfullness/meditatie en de yin yoga mij geeft. 

Aan het einde van elke practice ging ik met een hernieuwd gevoel naar buiten. Deze energie bracht mij een gelukkiger leven, en een gevoel van bewustzijn van mijn fysieke body en de mind. Gesterkt door mijn interesse in de anatomie, realiseerde ik mij dat ons lichaam er is in allerlei vormen en maten, ik geef hierdoor altijd opties in mijn lessen. Soms heb ik zelfs opties voor de opties. 

Ik geloof dat yoga goed is voor iedereen, jong en oud. Yoga geeft elke persoon de tijd en de ruimte om te verdiepen in de pose.

Yoga is meer dan fysieke beweging, het is ook het bewustzijn van, zelfontdekking en zelfbewustzijn. 

 

Marieke en Nicolien Sauerbreij

 • Massagepraktijk Sauerbreij

Van jongs af aan hebben wij veel verschillende sporten beoefend. Uiteindelijk hebben we allebei gekozen om verder te gaan in de snowboardsport. Op jonge leeftijd werd van ons discipline en motivatie gevraagd en kregen we te maken met uitdagingen en verbeteringen, maar ook met teleurstelling en succes.

Als zussen en teamgenoten hebben we de gehele wereld over gereisd om op het hoogste niveau te sporten: Nederlands – Wereld Kampioenschappen, Wereld Bekers en Olympische Spelen.

Als ex-topsporters weten wij als geen ander hoe belangrijk een fit lichaam en een gezonde geest zijn. Jaren hebben wij het uiterste van ons zelf gevraagd, zowel fysiek als mentaal. Door jaren met onze fysio en sportmasseur nauw samen te werken, is onze interesse gegroeid voor de opleiding sportmassage.

Massage kan in allerlei vormen ingezet worden: een ontspannende of juist activerende massage, voor recreatieve sporters of topsporters, maar ook voor mensen met een stressvolle baan of met een hectisch gezinsleven.

Als gediplomeerde (sport)masseurs, helpen wij jou de juiste balans te vinden.

sportmassagesauerbreij@gmail.com

Nicolien: 06-57 32 70 73

Marieke: 06-19 04 78 28

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl