Voedingsadvies

Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige Nanneke Schreurs geeft persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl bij gewichtsbeheersing, sporten, darmklachten of andere gezondheidsklachten. Ook een persoonlijk detoxplan hoort tot de mogelijkheden.

Aan de hand van jouw wensen bepalen we je doel en persoonlijke voedingsplan.

Je krijgt een op maat gemaakt advies met bijpassende recepten, een leefstijladvies en eventueel suppletie advies.

4 weeks Intermittent Fasting Programma

Wil jij je fitter en energieker voelen; je hormonen beter in balans en naar een betere vetverbranding? Doe mee aan ons Intermittent Fasting programma dat 13 mei van start gaat. De woensdag voorafgaand aan de startdatum geeft Nanneke Schreurs uitleg over het hoe en waarom van deze methode.

Woensdag 8 mei 19.00-20.00 Presentatie 'Intro to Intermittent Fasting' door Nanneke Schreurs

Maandag 13 mei: Start 4 weeks programma (maar je kunt uiteraard ook op een andere dag starten)

Deelname: 42,50 per persoon (inclusief toegang tot de presentatie)

  • Je krijgt een programma voor 30 dagen met makkelijk te maken recepten, tips en boodschappenlijst.
  • Een groot aantal van de gerechten zijn te bestellen en af te halen in onze Health Bar.
  • Je kunt starten wanneer jij wilt.
  • Weegmoment (voor en na)

 Aanmelden kan via info@optimalhealth 

 

 

 

Healthy Food to go

In onze studio hebben wij een coffee and tea lounge waar we gezonde (vegetarische en vegan) maaltijden, koffie, thee en coldpressed juice verkopen.

Gezonde, lekkere, vers bereide maaltijden zonder e-nummers, suikers of andere toevoegingen. Om in onze lounge op te eten of om mee te nemen.

Geschikt voor iedereen die gezond wil eten en fit door het leven wil gaan maar niet altijd tijd of zin heeft om te koken.

Openingstijden:

Maandag: 10.00-19.00

Dinsdag: 10.00- 19.00

Woensdag: 10.00-19.00

Donderdag: 10.00-17.00

Vrijdag: 10.00- 17.00

 

 

 

 

 

 

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Recepten

Chef kok Roel Verkaik van restaurant Rendez Vous bereidt de maaltijden in onze Health Bar. Een groot aantal van de recepten zijn geschreven door Nanneke Schreurs, sommige afkomstig uit een van de kookboeken waar zij recepten voor ontwikkelde.

Alle recepten zijn makkelijk thuis te maken en een aantal zijn hier op de site terug vinden.

Bekijk recepten.

BOEKEN

Nanneke Schreurs is auteur van de boeken 'Gezond aan Tafel', 'Eet je Fit' en 'Fit Vega(n) Food'. Daarnaast schreef zij teksten en recepten voor de Killerbody boeken van Fajah Lourens en de boeken van Mom in Balance en Vivian Reijs.

Uiteraard zijn deze boeken verkrijgbaar in de shop van onze Health Bar.

 

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl