Voedingsadvies

Er kunnen heel veel verschillende redenen zijn waarom je voedingsadvies wilt.

Voorafgaand aan je eerste intake-consult krijg je een uitgebreide vragenlijst. Deze kun je thuis op je gemak invullen. Daarnaast word je gevraagd om een paar dagen een voedingsdagboekje bij te houden.

Tijdens het intake-consult bespreken we je wensen en de door jou ingevulde vragenlijst. Indien gewenst kan er een lichaamsscreening en/of conditietest plaats vinden. Bij een lichaamsscreening word je gewicht, spiermassa en vetpercentage gemeten.

Bij een conditietest meten we je algehele uithoudingsvermogen.

Aan de hand van de ingevulde vragenlijst, de screening en jouw wensen bepalen we jouw doel en persoonlijke voedingsplan.

Bij complexere problemen is er ook de mogelijkheid tot laboratoriumonderzoeken zoals een ontlastingsonderzoek of bloedanalyse

Je krijgt een op maat gemaakt advies met bijpassende recepten, een leefstijladvies en eventueel suppletie advies.

Meer tonenMinder tonen

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Healthy Food to go

In de studio verkopen wij gezonde vers bereide maaltijden van Kcalculated

Gezonde, lekkere, vers bereide maaltijden zonder e-nummers, suikers of andere toevoegingen.

Per maaltijd staan de exacte voedingswaarden vermeld zodat je precies weet wat je binnen krijgt.

Geschikt voor iedereen die gezond wil eten en fit door het leven wil gaan maar niet altijd tijd of zin heeft om te koken.

 

Meer tonenMinder tonen

SHARP SHARP >> Healthy Treats & Sweets <<

BIOLOGISCH | VEGAN | GLUTENVRIJ | SUIKERVRIJ

Wij zijn verkooppunt van de overheerlijke zoetigheden van Sharp Sharp .

De producten van Sharp Sharp zijn geheel plantaardig, gemaakt zonder dierlijke producten, gluten en geraffineerde suikers. Daarnaast maken ze alleen gebruik van biologische ingrediënten, die ook fair zijn voor mens en dier. Sharp Sharp wil dat een feestje ook smaakt naar een feestje. Dat je nieuwe verassende smaken proeft en al je zintuigen geprikkeld worden. Geen standaard appeltaart of een gezonde snicker, maar frambozen chocolade ganache met cayenne peper of brownies met rozensmaak, abrikoos kurkuma taartjes of een matcha no-cheesecake. Taartjes zo lekker waar niemand nee tegen kan zeggen.

 

Recepten

Regelmatig staan er bij restaurant Rendez Vous in Mijdrecht recepten van Nanneke Schreurs op de kaart. Dit zijn recepten die een extra hoge voedingswaarde hebben en/of geschikt zijn voor mensen met bepaalde voedingsallergieën of intoleranties.
Maar bovenal zijn ze vooral erg lekker!!

Deze recepten zijn makkelijk thuis te maken en je kunt de recepten dan ook hier op de site terug vinden.

Bekijk recepten.

Gezond aan Tafel

In het boek "Gezond aan Tafel" vertelt Nanneke Schreurs hoe je je fitter, energieker en gelukkiger kunt voelen door op een natuurlijke manier te eten en te leven.

Nanneke neemt je mee op reis langs de verschillende seizoenen met veel recepten, tips en informatie over voeding en gezondheid. Toegankelijke recepten uit haar eigen keuken en die van Rendez Vous, het restaurant van haar man. Per recept staat vermeld of het vegetarisch, lactosevrij, glutenvrij, raw of zonder suiker is, wat dit boek ook heel geschikt maakt voor mensen met allergieën, intoleranties of een specifiek voedingspatroon.

Een echt 'Feel Good' boek om lekker van te genieten!

"Gezond aan Tafel" verscheen in juni 2015.

Verkoopprijs: 24,95

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl