Training

In de studio train je in een sfeervolle ruimte en onder begeleiding van onze professionele trainers. Je kunt kiezen voor personal training, bodytec training of small group training. Onze personal trainers hebben vele jaren ervaring in de fitness branche. Daarnaast heeft elke trainer haar eigen specialiteit zodat je ook begeleiding en advies kunt krijgen op andere vlakken.  Zo behaal je in minimale tijd maximaal resultaat.

De Yoga lessen worden verzorgd door Sandra, Edith, Brenda en Nanneke. Bij de yoga lessen is het mogelijk om mee te doen in een van onze groepslessen of een privé sessie te boekenBodytec (EMS) training

Miha Bodytec, zekere weg naar succes

Te weinig tijd, of misschien geen zin, om uren te sporten? Wil je zo veel mogelijk resultaat in een zo kort mogelijke tijd? Optimal Health Studio biedt een ultra moderne manier van sporten aan. Een krachtige full body workout door middel van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). In de fysiotherapie wordt EMS al ruim 30 jaar ingezet om spierblessures te behandelen. En ook topsporters gebruiken deze methode al langer om hun prestaties te verbeteren.

Full Body Training, vormt je figuur in 20 minuten

Vaak wordt met een full body training een oefenprogramma bedoeld met verschillende oefeningen achter elkaar die elk maar een deel van het lichaam traint.

Miha Bodytec training is een korte training waarbij elke oefening elke keer het hele lichaam traint met zelfs de mogelijkheid om extra accenten te leggen waar nodig.

Door electrische spierstimulatie worden de dieper gelegen spieren bereikt en geactiveerd waardoor je een krachtige full body workout ervaart. Doordat spiervezels maximaal worden geactiveerd resulteert deze workout in een snel waarneembaar resultaat. Betere doorbloeding, actieve aansturing van de spieren, stabielere stofwisseling, gezondere huid en reële trainingsdoelen liggen binnen handbereik.

 

Waarom Miha Bodytec?

 • Figuurcorrectief trainen op de BBB zones
 • 20 minuten trainen staat gelijk aan drie uur 'reguliere fitness training'.
 • 40% intensiever in vergelijking met traditionele krachttraining
 • Bindweefsel versteviging door collageen en elastine aanmaak
 • acht grote spiergroepen worden gelijktijdig geactiveerd, hierdoor werk je aan een snellere stofwisseling en betere gewichtsregulatie
 • 80% van de spier wordt bereikt, zelfs dieper gelegen spiergroepen worden geactiveerd
 • cellulitis vermindering
 • tijdbesparend, gladde stevige huid, omvangverlies en sporten in 1 programma
 • geschikt voor jong en oud, man en vrouw

In de studio hebben wij twee bodytec apparaten. Je kunt dus alleen of samen met een vriend, vriendin of partner komen trainen. 

20 minuten Bodytec staat gelijk aan drie uur sportschool

Wetenschap

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft op vele gebieden de werking van miha bodytec aangetoond. De programma's in de miha bodytec zijn gebaseerd op die wetenschappelijke feiten en studies en zijn gericht om resultaten te behalen

Bodytec in de Volkskrant en de Grazia.

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Personal Training

Heb je een extra stimulans nodig om te blijven sporten of wil je graag extra aandacht en begeleiding tijdens je workout? Dan is personal training een uitkomst. Bij Optimal Health Studio kun je alleen of met een vriend, vriendin of partner in alle privacy trainen onder begeleiding van een personal trainer.

Personal training in de privé studio van Optimal Health zorgt voor de aandacht en rust die nodig is tijdens je trainingen. Persoonlijke en op maat gemaakte trainingen zorgen voor een optimaal resultaat.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op het gebied van leefstijl en voeding. Want een balans in voeding, training en ontspanning staat garant voor een blijvend resultaat.

Optimal Health Studio biedt ook de mogelijkheid om een personal training sessie van een half uur te boeken.

Meer tonenMinder tonen

Yoga

Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leer jezelf te ontspannen en word je bewust van je lichaam en ademhaling, terwijl je je lichaam soepel houdt en stress vermindert. In de studio bieden we diverse yogalessen aan in een rustgevende en sfeervolle omgeving. Dit helpt je de rust en stilte in jezelf te (her)vinden en waardoor je een optimale balans tussen lichaam en geest kunt ervaren.

Sunrise Yoga

 • Maandag 7.00 - 8.00 (Nanneke Schreurs)

Power  Yoga

 • Maandag 19.30 - 20.30 (Edith Blok)
 • Woensdag 10.00 - 11.15 (Nanneke Schreurs)
 • Donderdag 19.45 - 21.00 (Nanneke Schreurs)

Yang Yoga

 • Dinsdag 9.00 - 10.15 (Sandra van Seters)

.Easy Flow Yoga

 • Dinsdag 10.15- 11.30 (Brenda van Randeraat)
 • Woensdag 19.30- 20.45 (Edith Blok)
 • Donderdag 10.30 - 11.45 (Brenda van Randeraat)

 Yin Yoga

 • Dinsdag 19.30 - 20.45 (Sandra van Seters)
 • Zondag 10.00- 11.15 (Sandra van Seters)

 

 

Meer tonenMinder tonen

Energy Control Ademtherapie

Optimal Health Studio maakt gebruik van de Energy Control Methode.

Als je meer wilt gaan bewegen op een verantwoorde wijze is het aan te raden om eerst een goede conditietest te ondergaan. Door middel van een inspanningstest wordt bepaald op welke hartslag je moet gaan bewegen om op een verantwoorde manier lichamelijk fit(ter) te worden. Aan de hand van de testuitslagen leer je hoe je maximaal rendement uit je trainingen haalt.

Door de juiste ademhaling en het trainen in de juiste hartslagzone ga je van suiker-naar vetverbranding. Behalve om trainingsresultaten te verbeteren is deze methode ook heel effectief gebleken bij gewichtsbeheersing, vermoeidheid, slaapproblemen, stress en burn-out.

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl