Bananen kwark brood met proteïne

Omschrijving:

Geïnspireerd door het recept van Fitshe maakte ik deze variant met kokosyoghurt.

Laat jou inspireren en bedenk jouw eigen variant op dit heerlijke brood.

Glutenvrij, zonder noten, vegetarisch

Ingrediënten:

  • 2 sachets Fitshe proteïnepoeder (smaak vanille)
  • 125 gram havermout
  • 125 gram rijstmeel
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 bananen
  • 250 ml kokosyoghurt (Abbot Kinney's)
  • 1 ei
Bananen kwark brood met proteïne

Bereidingswijze:

De oven niet voorverwarmen

Mix de havermout met het rijstmeel, de kaneel, het bakpoeder en de proteïnepoeder in een kom.

In een andere kom mix je de bananen, de kokosyoghurt en het ei.

Voeg de inhoud van de twee kommen samen en roer goed door.

Vet een bakvorm in met kokosolie en giet de mix in de vorm.

Bak het brood in 30 minuten op 200 graden.

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl