Quinoa - Bietensalade (2 personen)

Omschrijving:

Glutenvrij, vegetarisch

Ingrediënten:

  • 40 gram quinoa, afgespoeld en uitgelekt
  • 2 rode bietjes
  • 1 bosuitje
  • handje hazelnoten
  • Geitenkaas
  • 2 el olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 1 tl mosterd
  • zeezout of himalayazout en peper
  • peterselie
  • bieslook
Quinoa - Bietensalade (2 personen)

Bereidingswijze:

Schil de bietjes, snijd ze in stukjes en kook de groente in 15 minuten gaar.
Spoel de quinoa af en kook de quinoa in 10 minuten gaar.
Laat de quinoa en de rode bietjes volledig afkoelen.
Snijd of knip de kruiden fijn. Snijd het bosuitje in ringen.
Meng de koude quinoa met de afgekoelde bietjes en het bosuitje.
Maak een dressing van de olie, de citroensap en de mosterd.
Schep de noten en de dressing door de salade en maak deze op smaak met de kruiden.
Garneer de salade met de blokjes geitenkaas.

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl