Quinoa Salade met peer, walnoten en blauwe kaas

Omschrijving:

Voor 2 personen

Glutenvrij, vegetarisch

Ingrediënten:

  • 60 gram quinoa, afgespoeld en uitgelekt
  • 2 dl water
  • 1 peer
  • (blauwe) geitenkaas
  • 2 el olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 1 el honing
  • handje walnoten
  • zeezout of himalayazout en peper

 

 

 

 

Quinoa Salade met peer, walnoten en blauwe kaas

Bereidingswijze:

Doe de quinoa met het water in een kleine pan en breng aan de kook; laat 10 minuten zachtjes koken, tot al het water geabsorbeerd is.

Haal de pan van het vuur en laat de quinoa afkoelen.

Snijd de peer en de bosui in kleine stukjes en meng ze met de quinoa.

Maak een dressing van de olie, citroensap en honing.

Schep de noten, rozijn en de dressing door de salade en maak deze op smaak met peper en zout.

Snijd de kaas in blokjes en garneer de salade met de blokjes geitenkaas.

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Optimal Health Studio

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl